09:00 deri më 18:00

E Hënë - E Shtunë

Qendra Pajton

Tiranë, 1001

355 68 205 5333

355 67 604 6782

Rrezja e çmimeve: Nga

Okazionet e momentit

Zyra dhe ambiente me qera

Highway Tirane-Durres Km1, Rruga Industriale, Tiranë, Shqipëri
  • 1000
  • 5 muaj më parë
58,500€

Super Apartament tek Rruga Don Bosko

Rruga Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
58,500€
  • 2Dhoma Gjumi
  • 1Tualet
  • 90
  • 5 muaj më parë
67,650€

Apartament 2+1 tek Garden City

Rruga Allaman Dervishi, Tirana, Shqipëria
67,650€
  • 2Dhoma Gjumi
  • 2Tualete
  • 123
  • 5 muaj më parë

Zgjidhni më të mirën